Pensions in Tsjechië

Visual

Overnachten in een pension in Tsjechië verschaft je de vrijheid om te doen en laten wat je wilt. En daar is vakantie toch ook voor? Een pension maakt vrijwel altijd gebruik van het bed&breakfast principe. ’s Morgens staat er een traditioneel ontbijt op je te wachten maar voor het avondeten dien je zelf wat te regelen. Zelf koken gaat niet aangezien je kamer in een pension in Tsjechië vaak bestaat uit alleen een slaapkamer en een badkamer.

Met de sfeer zit het bij een pension in Tsjechië vaak wel goed. Je overnacht bij mensen thuis die al jarenlang het pension runnen. Die weten echt wel hoe ze je gastvrij moeten ontvangen en welke service ze moeten verlenen. Als je verblijft in een pension in Tsjechië hoef je niet de hele dag op de klok te kijken. Na het skiën kun je gewoon door naar een gezellige après-ski bar aangezien je niet op tijd hoeft te zijn voor een diner. Breng je vakantie door in een pension in Tsjechië.

Lees meer

2 gevonden Pensions

Accommodatie: Pension met 20 bedden

Kenmerken: parkeerplaatsen, internetaansluiting, senioren

Ligging: -

Accommodatie: Pension met 20 bedden

Kenmerken: hotelbar, restaurant, satelliet-/kabel tv

Ligging: -

Zoek een pension in Tsjechië

Tsjechië in het kort

Foto Tsjechië
  1. Aantrekkelijke prijzen
  2. Vakantieland in opkomst
  3. Accommodaties aan de piste

Tsjechië

De laatste jaren is het huren van een vakantiehuis of vakantiewoning in Tsjechië steeds populairder geworden. Betaalbaar, comfortabel en omgeven door een prachtige natuur, zo vallen de vakantiehuizen in Tsjechië te omschrijven. De vakantiehuizen in het Reuzengebergte zijn idea...
al voor een actie vakantie. Wandelen en mountainbiken in de zomer en skiën in de winter. De laatste jaren zijn er steeds meer vakantiehuizen en vakantiewoningen in Tsjechië bijgekomen. Het aanbod is groot waardoor er altijd een vakantiehuis in Tsjechië bijzit die bij jou en je reisgezelschap past.

Wie tijdens z’n vakantie toch liever wil genieten van halfpension en uitgebreidere voorzieningen moet voor een hotel in Tsjechië kiezen. De dorpen zijn zich steeds meer gaan richten op toerisme waardoor er ook de nodige hotels in Tsjechië zijn bijgekomen. Hotel in Tsjechië liggen vaak vlakbij de piste en bieden aantrekkelijke arrangementen waardoor je vakantie zeer betaalbaar blijft.
Lees meer