Appartementen in St. Anton am Arlberg - Oostenrijk

Header foto van st-anton-am-arlberg

In St. Anton am Arlberg vind je altijd een appartement of vakantiehuis die aan jouw wensen voldoet. Een appartement in St. Anton am Arlberg is een zeer geschikte accommodatie voor ieder gezelschap. Appartementen zijn er in alle soorten en maten waardoor je ook met een groot gezelschap prima voor een appartement in St. Anton am Arlberg kunt kiezen. Je hebt voldoende ruimte om te gaan en staan waar je wil en loopt elkaar niet onnodig voor de voeten. Een ruime woon- en eetkamer zorgt ervoor dat iedereen ook gezellig samen kan zijn.

Vaak zijn de vakantiehuizen in St. Anton am Arlberg behoorlijk authentiek en de inrichting is eenvoudig maar comfortabel. De laatste jaren komen er echter steeds meer luxere appartementen met moderne faciliteiten bij. Een appartement aan de piste in St. Anton am Arlberg is natuurlijk helemaal genieten. ’s Morgens kan je op de ski’s stappen wanneer je zelf wil! Een appartement in St. Anton am Arlberg is een betaalbare optie om comfortabel te overnachten met een groter gezelschap.

Lees meer

2 gevonden Appartementen

Arlberg Spirit Apartments heeft 3 vakantiewoningen en ligt middenin het centrum van Pettneu op 5 minuten afstand van St. Anton. Pettneu i ... Lees meer

Accommodatie: Appartement met 18 bedden

Kenmerken: skibus, satelliet-/kabel tv, keuken/keukenblok

Ligging: centrale ligging, skibushalte in de buurt

Vanaf €90,-  

Accommodatie: Appartement met 25 bedden

Kenmerken: sauna, solarium, garage

Ligging: centrale ligging

St. Anton am Arlberg in het kort

Foto St. Anton am Arlberg
  1. Geliefde bestemming bij de jetset
  2. Veel buckelpistes
  3. Goed bereikbaar met auto en trein
  4. Veel toerskiroutes

St. Anton am Arlberg

St. Anton is zonder twijfel één van de bekendste dorpen van Oostenrijk. De ou...
de plaats is vooral bekend om zijn dure hotels en uitgaansgelegenheden waar leden van de Europese jetset vertoeven. Daar staat tegenover dat St. Anton gezellig is en een top skigebied te bieden heeft. Het dorp beschikt over een groot wellness-aanbod waar ruimte is voor sport en ontspanning.
Lees meer