Accommodaties in Niederösterreich - Oostenrijk

Visual

In Niederösterreich vind je een ruime keuze aan accommodaties. Vakantiehuizen, hotels, pensions, chalets, er is altijd wel een accommodatie in Niederösterreich te vinden die aan jouw wensen voldoet. Grote gezelschappen kiezen meestal voor een chalet of vakantiehuis. Wil je genieten van luxe dan ligt de keuze voor een wellnesshotel voor de hand. Een vakantieboerderij of vakantiepark is een goede optie wanneer je eens wat anders wil dan een pension of gasthof. Er is altijd een accommodatie in Niederösterreich te vinden die aan jouw wensen voldoet.

Een vakantie in Niederösterreich start bij de keuze van een accommodatie. De ligging, de grootte, het type, tal van vragen die je dient te beantwoorden wanneer je op zoek bent naar een accommodatie in Niederösterreich. Vast staat dat er voor iedereen een geschikte accommodatie in Niederösterreich te vinden valt. Van luxe hotel tot standaard pension en van eenvoudig appartement tot sfeervol chalet. Het aanbod is ruim en divers.

Lees meer

2 gevonden accommodaties

Accommodatie: Gasthof met 43 bedden

Kenmerken: sauna, kinderbox, skikelder/-kamer

Ligging: aan de piste, centrale ligging

Accommodatie: Gasthof met 52 bedden

Kenmerken: niet-rokers kamer, parkeerplaatsen, speelplaats

Ligging: in de buurt van de lift, in het bos, aan de ran ...

Zoek een accommodatie in Niederösterreich

Niederösterreich in het kort

Foto Niederösterreich

Niederösterreich

Niederösterreich is de grootste provincie van Oostenrijk en staat te boek als bergachtige wijnstreek met vele culturele schatten. Ander kenmerk van Niederosterreich is de Donau die voor een groot gedeelte door deze regio stroomt. Allemaal eigenschappen die van Niederösterreich...
een heerlijke vakantieregio maken. Tel daar ook nog eens een aantal natuurparken en hoofdstad Wenen bij op en je begrijpt waarom er jaarlijks vele mensen kiezen voor een vakantiehuis of hotel in Niederösterreich.

Het is een veelzijdige provincie met meerdere gezichten. In de winter kan er geskied worden, maar je kunt het bergachtige landschap ook mijden door meer naar het oosten te trekken. Op zoek naar uitdaging? Uit de 5000 kilometer aan mountainbikepaden valt zelfs voor de meest ervaren biker een kick te halen! Wie al zenuwachtig wordt bij de gedachte, kan beter een van de vele Barokke kloosters, burchten of renaissancekastelen bezoeken. Tijdens je verblijf in een hotel of vakantiehuis in Niederösterreich kun je vele kanten op. Inspanning of ontspanning? Natuur of cultuur? De keus is aan jou!
Lees meer