Appartementen in Piemonte - Italië

Visual

Een appartement in Piemonte is het ideale onderkomen voor ieder gezelschap. Je hebt de vrijheid en beslotenheid van je eigen accommodatie waarin je kan gaan en staan waar je wil. Terwijl je je in een hotel of pension moet houden aan de tijden voor het diner en ontbijt kun je dit in een appartement in Piemonte helemaal zelf indelen. En doen waar je zelf zin in hebt, is toch wat je wil tijdens je vakantie? Kies voor een ruim en comfortabel appartement in Piemonte.

Ga je voor een appartement in Piemonte dat is gelegen aan de piste of verkies je liever de rust? Ook merk je dat er steeds meer luxe appartementen bijkomen. Sauna, open haard en whirlpool zijn hier eerder regel dan uitzondering. Een appartement blijft nog altijd een van de populairste accommodatietypes. Het hebben van je eigen onderkomen zonder daarbij gestoord te worden door andere mensen blijft het pluspunt van een appartement. Vraag direct de beschikbaarheid aan van een appartement in Piemonte.

Lees meer

Helaas geen appartementen gevonden in Piemonte

Andere gevonden accommodaties in Piemonte
1 gevonden accommodatie

Hotel Shackleton Mountain Resort ligt middenin Sestrière en is een ideaal uitgangspunt voor een actieve vakantie. Skiën in de winter en i ... Lees meer

Accommodatie: Hotel met 38 bedden

Kenmerken: sauna, allergievrij, hotelbar

Ligging: aan de piste, in het bos, rustige omgeving

Fitness Overdekt zwembad Kindvriendelijk Buiten zwembad Restaurant Sauna Wellness
Vanaf €70,-  

Zoek een appartement in Piemonte

Piemonte in het kort

Foto Piemonte