Accommodaties in Piemonte - Italië

Visual

In Piemonte vind je een ruime keuze aan accommodaties. Vakantiehuizen, hotels, pensions, chalets, er is altijd wel een accommodatie in Piemonte te vinden die aan jouw wensen voldoet. Grote gezelschappen kiezen meestal voor een chalet of vakantiehuis. Wil je genieten van luxe dan ligt de keuze voor een wellnesshotel voor de hand. Een vakantieboerderij of vakantiepark is een goede optie wanneer je eens wat anders wil dan een pension of gasthof. Er is altijd een accommodatie in Piemonte te vinden die aan jouw wensen voldoet.

Een vakantie in Piemonte start bij de keuze van een accommodatie. De ligging, de grootte, het type, tal van vragen die je dient te beantwoorden wanneer je op zoek bent naar een accommodatie in Piemonte. Vast staat dat er voor iedereen een geschikte accommodatie in Piemonte te vinden valt. Van luxe hotel tot standaard pension en van eenvoudig appartement tot sfeervol chalet. Het aanbod is ruim en divers.

Lees meer

1 gevonden accommodatie

Hotel Shackleton Mountain Resort ligt middenin Sestrière en is een ideaal uitgangspunt voor een actieve vakantie. Skiën in de winter en i ... Lees meer

Accommodatie: Hotel met 38 bedden

Kenmerken: sauna, allergievrij, hotelbar

Ligging: aan de piste, in het bos, rustige omgeving

Fitness Overdekt zwembad Kindvriendelijk Buiten zwembad Restaurant Sauna Wellness
Vanaf €70,-  

Zoek een accommodatie in Piemonte

test

Piemonte in het kort

Foto Piemonte