Op zoek naar een accommodatie in St. François Longchamp? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in St. François Longchamp. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in St. François Longchamp te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in St. François Longchamp. Bij de onderstaande accommodaties in St. François Longchamp kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in St. François Longchamp neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen

St. François Longchamp in het kort

  • Pistes altijd binnen handbereik
  • Gezellige sfeer
  • Veel activiteiten naast de piste

St-François-Longchamp bestaat uit twee etages: St-François-Longchamp 1650 en St-François-Longchamp 1450. Het is een typisch Frans skiresort met hoogbouw met hier en daar wat sfeervolle chalets. De voornamelijk eenvoudige pistes liggen op de glooiende hellingen van Le Cheval Noir (2832 m) en komen allemaal in het dorp uit. St-François-Longchamp is, net als [IL:FRSAVO024], onderdeel van Le Grand Domaine, een sneeuwzeker skigebied met meer dan 150 km piste. Langlaufers vinden in het nabije Montaimont een mooi gebied: de Zone Nordique du Grand Coin met 35 kilometer loipen.

Saint François Longchamp is makkelijk te bereiken en vanuit de Maurienne-vallei is het nog zo'n 20 minuten rijden. Ook voor niet skiërs is St-François-Longchamp een prima bestemming. Het dorp biedt alternatieve activiteiten zoals tochten met sledehonden, deltavliegen, parapenten en wandelingen op raquettes. Ook is er een heerlijk wellnesscentre, het Centre de Balnéothérapie. St. Francois Longchamp wordt veel bezocht door gezinnen vanwege de goede faciliteiten. Babylift, kinderopvang, kindvriendelijke skischool, het is allemaal aanwezig. De lokale gastronomie staat in het teken van de Beaufort kaas, het eten van een goed raclette is in St. Francois Longchamp een must.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief