Vakantiewoningen in Wallis - Zwitserland

Visual

In Wallis vind je een groot aanbod aan vakantiewoningen. Groot of klein, modern of traditioneel? De mogelijkheden voor een vakantiewoning in Wallis zijn eindeloos. Voor ieder gezelschap valt er wel een geschikt vakantiehuis te vinden. In het centrum van het dorp of vlakbij de lift? Het zijn tal van vragen die je dient te beantwoorden bij de zoektocht naar een vakantiewoning in Wallis.

Een vakantiewoning in Wallis is een goede keus wanneer je tijdens je vakantie niet vast wil zitten aan de tijden van het ontbijt en diner. Je hebt de vrijheid om te doen en laten wat je zelf wil en dat is toch precies de essentie van vakantie? Families, grote gezelschappen, een vakantiewoning in Wallis heeft iedereen het nodige te bieden. Uitslapen of als eerste bij de lift? Kies voor een vakantiehuis, dan beleeft iedereen een heerlijke vakantie.

Lees meer

1 gevonden Vakantiewoning

Ontdek de charmes van een authentiek Walliser huis, ver van de drukte van de grote resorts, maar toch toegankelijk voor skiër. Het skigeb ... Lees meer

Accommodatie: Vakantiewoning met 10 bedden

Kenmerken: regionale specialiteiten, keuken/keukenblok, af ...

Ligging: rustige omgeving, aan de rand van het dorp

Vanaf €25,-  

Wallis in het kort

Foto Wallis
  1. Tal van sneeuwzekere gletsjers
  2. Dorpen als Zermatt, Saas-Fee en Crans Montana
  3. Natuurschoon in ieder seizoen

Wallis

De streek Wallis grenst aan Frankrijk en Italië en biedt daardoor diversiteit aan taal, cultuur en aan landschap. Hoge bergtoppen, afgelegen dalen en imposante gletsjers. De grootste gletsjer van de Alpen ligt namelijk in Wallis, de Grosser Aletschgletscher. Ook enkele van de ...
de hoogste bergen van Europa zijn in Wallis te vinden zoals de 4634 meter hoge Dufourspitze. Voor de zonliefhebbers is voornamelijk het warme Rhônedal geschikt. Het Rhônedal tussen Oberwald en Brig wordt door veel vakantiegangers als het mooiste ervaren.

Ten noordwesten van Brig is het Lötschental te vinden, een prachtig gebied voor menig wandelaar. In het Mattertal en het Saastal zijn er eveneens prachtige wandelingen te maken. Wallis is een streek waar je kunt genieten van de zuivere berglucht en ongerepte natuur. Zomers biedt de streek veel mogelijkheden voor actievelingen. Wandelen, raften, klimmen en fietsen, Wallis is er een prima streek voor. Wintersportliefhebbers kunnen in de winter prima uit de voeten op de pistes die tot bijna 4000 meter reiken.
Lees meer