Vakantiewoningen in Ostschweiz - Zwitserland

Visual

In Ostschweiz vind je een groot aanbod aan vakantiewoningen. Groot of klein, modern of traditioneel? De mogelijkheden voor een vakantiewoning in Ostschweiz zijn eindeloos. Voor ieder gezelschap valt er wel een geschikt vakantiehuis te vinden. In het centrum van het dorp of vlakbij de lift? Het zijn tal van vragen die je dient te beantwoorden bij de zoektocht naar een vakantiewoning in Ostschweiz.

Een vakantiewoning in Ostschweiz is een goede keus wanneer je tijdens je vakantie niet vast wil zitten aan de tijden van het ontbijt en diner. Je hebt de vrijheid om te doen en laten wat je zelf wil en dat is toch precies de essentie van vakantie? Families, grote gezelschappen, een vakantiewoning in Ostschweiz heeft iedereen het nodige te bieden. Uitslapen of als eerste bij de lift? Kies voor een vakantiehuis, dan beleeft iedereen een heerlijke vakantie.

Lees meer

Helaas geen vakantiewoningen gevonden in Ostschweiz

Andere gevonden accommodaties in Ostschweiz
2 gevonden accommodaties

In het centrum van het Zwitserse Wildhaus bij Toggenburg ligt het charmante familiehotel Hirschen Wildhaus ***. Gelegen in het Oost-Zwits ... Lees meer

Accommodatie: Hotel met 110 bedden

Kenmerken: tennisbaan/-hal, sauna, niet-rokers kamer

Ligging: aan de golfbaan, aan de piste, in de buurt van ...

Fitness Golfbaan Kindvriendelijk Restaurant Sauna Huisdieren toegestaan Wellness
Vanaf €156,-

Accommodatie: Hotel met 100 bedden

Kenmerken: niet-rokers kamer, kinderbox, hotelbar

Ligging: aan de piste, in de buurt van de lift, in het bos

Zoek een vakantiewoning in Ostschweiz

Ostschweiz in het kort

Foto Ostschweiz
  1. Onontdekt stukje Zwitserland
  2. Kleine, rustige skigebieden
  3. Watervallen van Schaffhausen

Ostschweiz

Ostschweiz is gelegen in het noordoosten van Zwitserland en kenmerkt zich door een veelzijdig landschap. In het waterrijke gebied Untersee und Rhein vind je de uitgelezen mogelijkheid voor wateractiviteiten. Het Zürcher Weinland is een mooi gebied met vele wijngaarden en prac...
htige vakwerkboerderijen. In de vele dorpjes word je verrast door indrukwekkende historische bouwwerken. Ostschweiz is een bosrijke streek met mooie dalen, rivieren, beekjes en meerdere boom- en wijngaarden.

Een populaire stad in Ostschweiz is Schaffhausen, gelegen aan de Rijn. Schaffhausen staat voornamelijk bekend om de grootste waterval van Europa. Ander ‘hoogtepunt’ is het uitzicht op de 2502 meter hoge Säntis. Vanaf dit punt heb je een prachtig uitzicht op de omringende Alpenreuzen van maar liefst 6 verschillende landen. Voor de wintersporters zijn er verschillende gebieden, waaronder Säntis, Appenzellerland en het grotere skigebied Sankt Gallen.
Lees meer