Appartementen in Kirchberg - Oostenrijk

Header foto van kirchberg

In Kirchberg vind je altijd een appartement of vakantiehuis die aan jouw wensen voldoet. Een appartement in Kirchberg is een zeer geschikte accommodatie voor ieder gezelschap. Appartementen zijn er in alle soorten en maten waardoor je ook met een groot gezelschap prima voor een appartement in Kirchberg kunt kiezen. Je hebt voldoende ruimte om te gaan en staan waar je wil en loopt elkaar niet onnodig voor de voeten. Een ruime woon- en eetkamer zorgt ervoor dat iedereen ook gezellig samen kan zijn.

Vaak zijn de vakantiehuizen in Kirchberg behoorlijk authentiek en de inrichting is eenvoudig maar comfortabel. De laatste jaren komen er echter steeds meer luxere appartementen met moderne faciliteiten bij. Een appartement aan de piste in Kirchberg is natuurlijk helemaal genieten. ’s Morgens kan je op de ski’s stappen wanneer je zelf wil! Een appartement in Kirchberg is een betaalbare optie om comfortabel te overnachten met een groter gezelschap.

Lees meer

1 gevonden Appartement

Aan de rand van het beroemde Kirchberg in Tirol, tussen het centrum en de Fleckalmlift bevindt zich huis Heckenrose. Je bereikt de woning ... Lees meer

Accommodatie: Appartement met 26 bedden

Kenmerken: hotelbar, internetaansluiting, satelliet-/kabel tv

Ligging: aan de rand van het dorp

Vanaf €2847,-

Kirchberg in het kort

Foto Kirchberg
  1. Authentieke Tiroolse gezelligheid
  2. Populaire uitgaansgelegenheden in en om het centrum
  3. Aansluiting op het skigebied van Kitzbühel

Kirchberg

Kirchberg is een relatief rustig dorp dat door veel Nederlanders bezocht word...
t. Terecht, want er is genoeg te doen. Er wordt veel georganiseerd, zoals wandeltochten en cultuur-uitjes. Rondom Kirchberg strekt zich een enorm skigebied uit. Met de Fleckenalmbahn buiten het dorp bereik je dit gebied. Voor beginners is er bij Kirchberg een oefenweide in het dorp zelf en wat moeilijkere afdalingen vanaf de Gaisberg.
Lees meer