Gasthof in Ischgl - Oostenrijk

Header foto van ischgl

Op zoek naar een intiem en sfeervol gasthof in Ischgl? Op deze pagina vind je diverse gasthofs in Ischgl. Overnachten in een gasthof in Ischgl is een belevenis op zich. Zo gauw je over de drempel van een gasthof in Ischgl stapt, word je onder gedompeld in het authentieke Oostenrijk. De traditionele inrichting, de typische Oostenrijkse sfeer en de ongekende gastvrijheid maken overnachten in een gasthof zo bijzonder.

In tegenstelling tot een pension kun je bij een gasthof in Ischgl ’s avonds wel eten. Aangezien een gasthof vaak al jaren in handen is van dezelfde familie geniet je hier van typische Oostenrijkse gerechten. Een hotel is de overtreffende trap van een gasthof. Het is er vaak net wat ruimer, luxer en uitgebreider. Voor veel mensen is dit echter de reden om voor een gasthof in Ischgl te kiezen. De charme en sfeer van een gasthof in Ischgl vind je vrijwel nergens anders.

Lees meer

1 gevonden Gasthof

Accommodatie: Gasthof met 33 bedden

Kenmerken: sauna, wellnesscentrum, stoombad

Ligging: -

Ischgl in het kort

Foto Ischgl
  1. Autovrij centrum
  2. Bruisende après-ski tot in de kleine uurtjes
  3. Voor de gevorderde skiër een uitstekend skigebied
  4. Sneeuwzeker, want 90% van het skigebied ligt tussen de 2000 m en 2800 m
  5. Internationale snowboardwedstrijden

Ischgl

Het publiek in Ischgl bestaat uit trendsetters die uit de hele wereld hier na...
ar toe komen. In de winkels hangt daarom naast peperdure bontjassen ook de nieuwste Amerikaanse mode. Je begrijpt het al: een vakantie in Ischgl is alles behalve goedkoop. De prijzen voor liftkaarten, overnachtingen en dergelijke liggen ver boven het gemiddelde. Wie dan ook nog eens met volle teugen van het uitgaansleven wil genieten, moet helemaal diep in de buidel tasten. Desondanks blijven veel stamgasten Ischgl trouw, want zij krijgen in ieder geval wel waar voor hun geld.
Lees meer