Chalets in Noorwegen

Visual

Sfeervol, exclusief en een uitstekende ligging, zo kun je chalets in Noorwegen het beste omschrijven. Ten opzichte van een vakantiehuis is een chalet in Noorwegen vaak ook net weer even wat luxer. Sauna, open haard, ruime keuken, het maakt je verblijf allemaal net even wat aangenamer. Tel daar ook nog eens de ligging, vaak aan de piste, bij op en je begrijpt waarom chalets in Noorwegen zo populair zijn.

Bij de aanblik van een chalet weet je vaak al dat het goed zit. Door het gebruik van natuurlijke materialen geeft het chalet een sfeervolle indruk. Wie over net dat beetje extra comfort wil beschikken, zal zich helemaal thuis voelen in een chalet in Noorwegen. De beslotenheid van je eigen accommodatie maar dan wel luxe en exclusief. Breng je vakantie door in een chalet in Noorwegen.

Lees meer

Helaas geen chalets gevonden in Noorwegen

Andere gevonden accommodaties in Noorwegen
3 gevonden accommodaties

Accommodatie: Hotel met 50 bedden

Kenmerken: hotelbar, parkeerplaatsen, restaurant

Ligging: rustige omgeving, aan de langlaufloipe

Accommodatie: Hotel met 250 bedden

Kenmerken: hotelbar, wellnesscentrum, beautybehandelingen

Ligging: aan de golfbaan, rustige omgeving

Accommodatie: Hotel met 100 bedden

Kenmerken: sauna, hotelbar, parkeerplaatsen

Ligging: skibushalte in de buurt

Zoek een chalet in Noorwegen

Noorwegen in het kort

Foto Noorwegen
  1. Traditionele hotels en luxe hotels
  2. Sfeervol overnachten
  3. Prachtig landschap, unieke ambiance

Noorwegen

Overnachten in een hotel in Noorwegen is een bijzondere ervaring. Het gaat er hier toch net even anders aan toe dan je gewend was. Korte dagen en lange nachten, glooiende in plaats van steile bergen en rendierenvlees in tegenstelling tot gewone biefstuk. De laatste jaren zijn ...
er steeds meer hotels in Noorwegen bijgekomen. Vakantiegangers beginnen de weg naar Scandinavië te vinden wat het aanbod ten goede komt. De nieuwe hotels in Noorwegen hebben vaak een sfeervolle uitstraling door het gebruik van veel hout en andere natuurlijke materialen.

Traditionele hotels in Noorwegen laten zich kenmerken door een inrichting die generaties lang bewaard is gebleven. Vast staat dat je gaat verblijven in een unieke ambiance. Net zo bijzonder is verblijven in een vakantiehuis in Noorwegen. Te midden van de prachtige Noorse natuur met haar Fjorden, bergen en ongerepte sneeuwvelden staat jouw intieme onderkomen. Je vakantiehuisje in Noorwegen is vaak voorzien van sauna om volledig tot ontspanning te komen. Hotel of vakantiehuis, verblijven in Noorwegen is een ervaring op zich.
Lees meer