Op zoek naar een accommodatie in Völs am Schlern? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Völs am Schlern. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Völs am Schlern te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Völs am Schlern. Bij de onderstaande accommodaties in Völs am Schlern kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Völs am Schlern neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen

Völs am Schlern in het kort

  • Ideaal voor gezinnen
  • Geen rechtstreekse verbinding met het skigebied
  • Authentiek en sfeervol dorp

Het in Zuid-Tirol gelegen Völs am Schern is aangesloten bij het skigebied Seiser Alm. Dit populaire skigebied heeft 60 kilometer aan pistes. Het dorp zelf beschikt niet over een liftverbinding met het skigebied. Voor de dichtstbijzijnde liftverbinding moet je in Seis am Schlern zijn, wat enkele minuten rijden is. Vanuit hier gaat er een gondel richting de Seiser Alm. Hoewel Völs am Schern redelijk sfeervol is, leeft er weinig tot geen après-ski in het dorp. Verder zijn er talrijke kerken en kun je het Prösels kasteel bezichtigen.

In Völs am Schern heb je zicht op de prachtige Dolomietenwanden. Omdat het geen directe verbinding heeft met het skigebied Seiser Alm, is het financieel iets aantrekkelijker. Ook heb je hier prachtige langlaufloipes. Doordat er het hele jaar door toeristen naar Völs am Schern komen zijn er genoeg accommodaties in het dorp te vinden, voor een redelijke prijs.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief