Op zoek naar een accommodatie in Sulden am Ortler? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Sulden am Ortler. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Sulden am Ortler te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Sulden am Ortler. Bij de onderstaande accommodaties in Sulden am Ortler kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Sulden am Ortler neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

4 resultaten gevonden

Hotels (2) Vakantiewoningen (1) Gasthof (0) Pensions (1) Appartementen (0) Chalets (0)

Sulden am Ortler in het kort

  • Fraai gelegen aan de voet van ‘Koning Ortler’, de hoogste berg van Zuid-Tirol
  • Goede off-piste mogelijkheden
  • Sneeuwzeker van november tot mei
  • Tibetaanse jaks (bergkoeien) verrassen hier de skiërs
  • Uitstekende mogelijkheden voor toerskiërs

Solda, bij de Nederlander beter bekend als Sulden, heeft voor skiërs en snowboarders van elk niveau voldoende uitdagingen. Het dorp ins fraai gelegen aan de voet van ‘Koning Ortler’, de hoogste berg van Zuid-Tirol. ’s Middags en ’s avonds is het gezellig druk in de verschillende bars in het centrum. Tussen Sulden en de andere plaatsjes in het gebied rijden de hele dag gratis bussen.

Het skigebied van Sulden, Ortler, beschikt over meer dan 60 kilometer aan pistes en reikt tot een hoogte van 3400 meter. Tot dit skigebied behoort namelijk ook de gletsjer van de Stilfser Joch waar alleen in de zomer geskied kan worden. Sulden is een ideale bestemming voor wintersporters die geen belang hechten aan een skigebied met talloze pistekilometers. Hier kom je voor de rust en het prachtige berglandschap. De skipas van Sulden is vanaf het winterseizoen 2017/2018 ook geldig in de skigebieden van, Trafoi, Watles, Reschenpass (Schöneben, Haider Alm en Marseben) en Nauders, waardoor je kunt skiën op 211 km aan pistes.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief