Op zoek naar een accommodatie in Sterzing? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Sterzing. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Sterzing te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Sterzing. Bij de onderstaande accommodaties in Sterzing kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Sterzing neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

0 resultaten gevonden

Hotels (0) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (0) Appartementen (0) Chalets (0)

Sterzing in het kort

  • Door ligging aan Brennerautobahn makkelijk bereikbaar
  • Levendig stadje met historische sfeer
  • Niet zo bekend, dus lekker rustig
  • Vanuit skigebieden mooi uitzicht op omliggende dalen

Ooit was Vipiteno een belangrijke pleisterplaats aan de oude Brennerweg, één van de belangrijkste verbindingsroutes tussen Italië en Oostenrijk. De langstrekkende handelskaravanen en de zilver- en loodmijnen in de omgeving van de stad brachten rijkdom naar het Valle Isarco. Dat is nog steeds te zien aan de prachtig beschilderde koopmanshuizen in de oude stad. ’s Zomers bezoeken vooral toeristen in groten getale dit prachtige stadje. In het oude centrum vind je mooie en sfeervolle Middeleeuwse steegjes. De Zwölferturm uit 1468 met zijn trapvormige spits en het Rathaus zijn Vipiteno’s opvallendste verschijningen.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief