Accommodaties in Sterzing - Italië

Visual

Op deze pagina vind je het aanbod aan accommodaties in Sterzing. Bekijk hier de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pensions en chalets in Sterzing. Ieder gezelschap vind een accommodatie die bij de wensen past. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een chalet of vakantiehuis voor de hand. Wie tijdens de vakantie wil genieten van luxe zal eerder kiezen voor een 5-sterrenhotel. Een appartement blijft ook nog altijd een zeer populaire accommodatie om in te overnachten.

Als je een keuze hebt gemaakt uit de accommodaties in Sterzing kun je direct een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie neemt dan contact met je op om de diverse mogelijkheden te bespreken. Op deze manier kun je makkelijk en snel een accommodatie in Sterzing boeken.

Lees meer

2 gevonden accommodaties

Accommodatie: Hotel met 100 bedden

Kenmerken: tennisbaan/-hal, sauna, hotelbar

Ligging: in de buurt van de lift, in het bos, centrale l ...

Accommodatie: Vakantiewoning met 50 bedden

Kenmerken: hotelbar, parkeerplaatsen, restaurant

Ligging: in het bos, rustige omgeving, hooggelegen

test

Sterzing in het kort

Foto Sterzing
  1. Levendig stadje met historische sfeer
  2. Door ligging aan Brennerautobahn makkelijk bereikbaar
  3. Niet zo bekend, dus lekker rustig
  4. Vanuit skigebieden mooi uitzicht op omliggende dalen

Sterzing

Ooit was Vipiteno een belangrijke pleisterplaats aan de oude Brennerweg, één ...
van de belangrijkste verbindingsroutes tussen Italië en Oostenrijk. De langstrekkende handelskaravanen en de zilver- en loodmijnen in de omgeving van de stad brachten rijkdom naar het Valle Isarco. Dat is nog steeds te zien aan de prachtig beschilderde koopmanshuizen in de oude stad. ’s Zomers bezoeken vooral toeristen in groten getale dit prachtige stadje. In het oude centrum vind je mooie en sfeervolle Middeleeuwse steegjes. De Zwölferturm uit 1468 met zijn trapvormige spits en het Rathaus zijn Vipiteno’s opvallendste verschijningen.
Lees meer