Op zoek naar een accommodatie in Seis am Schlern? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Seis am Schlern. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Seis am Schlern te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Seis am Schlern. Bij de onderstaande accommodaties in Seis am Schlern kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Seis am Schlern neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen

Seis am Schlern in het kort

  • Veel zonuren
  • Traditioneel dorp
  • Ideaal uitgangspunt voor de Seiser Alm

Seis am Schlern ligt op 1.000 meter hoogte, aan de voet van de Seiser Alm en de machtige berg Schlern (2.563 meter). In de directe omgeving vind je talrijke weides en bossen. Het traditionele dorp is een perfecte uitvalsbasis voor een wintersport op de Seiser Alm. Kenmerkend voor de plaats is de burcht Hauenstein, die ooit bewoond werd door Oswald von Wolkenstein. Een highlight van Seis am Schlern in de winter is het muziekfestivall ‘Swing on Snow’. Tijdens het evenement wordt traditionele muziek afgewisseld met jazz, soul, pop en klassiek.

Vanuit Seis am Schlern vertrekt de gondellift ‘Panoramabahn’ naar Compatsch op de Seiser Alm. Hier, op zo’n 2.000 meter hoogte, begint het enorme netwerk aan pistes, loipes en wandelwegen. De auto hoef je tijdens je vakantie in Seis am Schlern niet te gebruiken. Een bus verbindt de verschillende dorpen in de omgeving: Tiers, Völs en Kastelruth, maar ook het nabij gelegen Val Gardena. De weg naar de Seiser Alm is in de winter gesloten. Gasten die op de alm logeren dienen met de gondellift of bus omhoog te gaan.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief