Op zoek naar een accommodatie in Schnalstal? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Schnalstal. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Schnalstal te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Schnalstal. Bij de onderstaande accommodaties in Schnalstal kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Schnalstal neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

2 resultaten gevonden

Hotels (2) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (0) Appartementen (0) Chalets (0)

Schnalstal in het kort

  • Goed uitgangspunt voor het maken van toerskitochten in de omgeving
  • Het hele jaar geopend
  • Mooie, lange zwarte en ongeprepareerde piste
  • Sneeuwzeker van oktober tot mei
  • Veel mogelijkheden voor ‘skivakantie op de boerderij’

Schnalstal (Val Senales) is een prachtig afgelegen dal in Zuid-Tirol. Eeuwenlang was het dal achter in het Meraner Land afgesloten van de buitenwereld. Pas na de aanleg van een skigebied met gletsjer begon het toerisme op gang te komen. Inmiddels is Kurzras (Maso Corto) uitgegroeid tot een prima wintersportplaats met goede voorzieningen.

Het hele jaar weten wintersporters de weg te vinden naar het Schnalstal. Op de gletsjer, die is gelegen aan het einde van het dal, valt namelijk het hele jaar te skiën. ’s Winters, wanneer alle pistes open zijn, beschikt het Schnalstal over een totaal van 35 kilometer aan pistes. Wat je tijdens je verblijf in het Schnalstal niet mag missen is de Ötzi-Show-Gallery. Dit is namelijk ook de plek waar de resten van de oudste menselijke mummie in Europa zijn gevonden.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief