Op zoek naar een accommodatie in Meransen? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Meransen. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Meransen te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Meransen. Bij de onderstaande accommodaties in Meransen kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Meransen neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen

Meransen in het kort

  • Geen hectische skikermis
  • Goede tiefsneeuw-mogelijkheden
  • Rustig dorpje op zonnig en sneeuwzeker hoogplateau

Meransen, of Maranza in het Italiaans, is een hooggelegen bergdorpje in het Eisacktal. In het zonnige en rustige Meransen vind je geen massatoerisme, maar wel alle voorwaarden voor een fijne wintersportvakantie. Hier beleef je nog het echte Zuid-Tiroolse leven en gastvrijheid. Uiteraard zijn belangrijke faciliteiten als een supermarkt en een paar sportzaken wel aanwezig.

In Meransen voelen vooral families en natuurliefhebbers zich thuis. Het kleine uitdagende skigebied op de Gitschberg biedt voornamelijk brede rode afdalingen. Voor de kinderen is er mooie oefenweide in het dorp. Zelfs in de krokusvakantie is het hier rustig. Tussen Kerst en Oud&Nieuw kent het gebied zijn hoogseizoen. Meransen is een goede tip voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare wintersportvakantie in een mooie omgeving, maar geen waarde hechten aan een groot skigebied.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief