Accommodaties in Mals - Italië

Visual

Op deze pagina vind je het aanbod aan accommodaties in Mals. Bekijk hier de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pensions en chalets in Mals. Ieder gezelschap vind een accommodatie die bij de wensen past. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een chalet of vakantiehuis voor de hand. Wie tijdens de vakantie wil genieten van luxe zal eerder kiezen voor een 5-sterrenhotel. Een appartement blijft ook nog altijd een zeer populaire accommodatie om in te overnachten.

Als je een keuze hebt gemaakt uit de accommodaties in Mals kun je direct een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie neemt dan contact met je op om de diverse mogelijkheden te bespreken. Op deze manier kun je makkelijk en snel een accommodatie in Mals boeken.

Lees meer

1 gevonden accommodatie

Accommodatie: Hotel met 25 bedden

Kenmerken: sauna, niet-rokers kamer, allergievrij

Ligging: aan de piste

test

Mals in het kort

Foto Mals

Mals

De 15 kilometer aan eenvoudige brede pistes lenen zich vooral voor beginners....
Rondom Mals liggen prachtige en gemakkelijke wandelpaden en 20 kilometer loipen. In het dorp wisselen boerenschuren en hotels elkaar af. Het is er zeer rustig en voordelig en mede daardoor zeer geschikt voor familievakanties. De uitgaansmogelijkheden in Mals zijn dan ook beperkt, waarbij in de dorpsrestaurants en hütten meer de sfeer heerst van Oostenrijkse en Tiroolse gastvrijheid dan van een Italiaans wintersportoord.
Lees meer