Op zoek naar een accommodatie in Kastelruth? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Kastelruth. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Kastelruth te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Kastelruth. Bij de onderstaande accommodaties in Kastelruth kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Kastelruth neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen

Kastelruth in het kort

  • Ideale plek voor rustzoekers
  • Kindvriendelijke vakantiebestemming
  • Belangrijkste dorp van de Seiser Alm

Kastelruth, ook wel Castelrotto genoemd, ligt op een hoogte van 1000 meter onderaan de Seiser Alm. Kastelruth is een verzameling van 11 kleine kernen die ieder een eigen naam en kerkje hebben, maar allemaal onder het hoofddorp Kastelruth vallen. Deze kernen strekken zich uit over een hoogteverschil van 2000 meter, met als laagste punt St. Vigil, en als hoogste punt de Seiser Alm.

Kastelruth heeft een authentieke dorpskern met tal van historische gebouwen. Grote blikvanger is de kerktoren, waarvan je de 325 houten treden zelf kunt beklimmen. Eenmaal boven heb je een prachtig uitzicht over de Dolomieten. Vanaf het pittoreske Kastelruth loopt een 10 kilometer lange weg naar de hoogvlakte op de alm. Deze route is ook te rijden met de bus. De plaats kan niet worden vergeleken met een bruisend uitgaanscentrum, maar is voornamelijk geschikt voor rustzoekers. Wil je directe toegang tot de pistes? Dan kun je beter uitwijken naar Ortisei - St. Ulrich of Seis am Schlern.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief