Op zoek naar een accommodatie in Hafling? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Hafling. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Hafling te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Hafling. Bij de onderstaande accommodaties in Hafling kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Hafling neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

4 resultaten gevonden

Hotels (4) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (0) Appartementen (0) Chalets (0)

Hafling in het kort

  • Rustig alernatief voor Meran
  • Goede wandelmogelijkheden
  • Beroemde Thermen ligen binnen handbereik

Avelengo (1300 meter) ook wel Hafling genoemd, ligt ongeveer twintig minuten rijden boven Merano aan de voet van het skigebied Merano 2000. Het dorp is een zeer goed alternatief voor hen die op zoek zijn naar een rustige wintersportsfeer. Aan weerszijden van de slingerende weg omhoog liggen hotels en appartementen. Vanuit Hafling brengt een 8-persoonsgondel de wintersporters in het skigebied Meran 2000.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief