Op zoek naar een accommodatie in Reschenpass: Graun? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Reschenpass: Graun. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Reschenpass: Graun te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Reschenpass: Graun. Bij de onderstaande accommodaties in Reschenpass: Graun kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Reschenpass: Graun neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

0 resultaten gevonden

Hotels (0) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (0) Appartementen (0) Chalets (0)

Reschenpass: Graun in het kort

  • Graun ligt aan de oever van de Reschensee
  • Het is mogelijk om 's avonds te rodelen
  • In de zomer zijn mountainbiken en wandelen populaire bezigheden

Graun is bekend door zijn oude romantische kerktoren die uit de Reschensee steekt. De klokkentoren stamt uit 1355. De kerk en zijn toren zijn de enige herinnering aan het oude Graun. Tot 1950 lag het dorp namelijk op de plek van de Reschensee. De Reschensee is ontstaan door de afdamming van het afwatergebied bij Graun. Het "nieuwe" Graun ligt aan de oever van de Reschensee.

Graun ligt in de regio Reschenpass, dit is ook de naam van het nabijgelegen skigebied. Ruim 75 kilometer aan pistes in elk niveau liggen klaar om ontdekt te worden. De skipas van Skiparadies Reschenpass is vanaf het winterseizoen 2017/2018 ook geldig in de skigebieden van Sulden, Trafoi, Watles en Nauders, waardoor je kunt skiën op 211 km aan pistes.

Graun is bekend door zijn oude romantische kerktoren die uit de Reschensee steekt. De klokkentoren stamt uit 1355. De kerk en zijn toren zijn de enige herinnering aan het oude Graun. Tot 1950 lag het dorp namelijk op de plek van de Reschensee. De Reschensee is ontstaan door de afdamming van het afwatergebied bij Graun. Het "nieuwe" Graun ligt aan de oever van de Reschensee. Het dorp ligt in de regio Reschenpass, dit is ook de naam van het nabijgelegen skigebied. Ruim 110 kilometer aan pistes in elk niveau liggen klaar om ontdekt te worden. In de zomer veranderd Graun en omgeving in een wandel- en mountainbike-paradijs. Daarnaast brengen 3 bergbahnen je ook in de zomer naar de mooiste plekjes op de bergen.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief