Op zoek naar een accommodatie in Brixen? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Brixen. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Brixen te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Brixen. Bij de onderstaande accommodaties in Brixen kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Brixen neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen

Brixen in het kort

  • Goed bereikbaar per auto en trein
  • Ideaal voor kortere vakanties
  • Prachtig oud centrum
  • Skigebied met veel zonnige zuidhellingen en gezellige bergterrassen

Brixen, of Bressanone, is alles behalve een doorsnee wintersportplaats. Brixen is eerder een wintersportstad! Het oude centrum wordt omringd door een stadsmuur met vier torens en smalle steegjes leiden naar de meest prachtige pleinen. In Brixen vind je die typische Italiaanse flair. Nadeel van deze bijzondere wintersportplaats is dat het skigebied zo’n 15 minuten rijden buiten de stad ligt.

Op de flanken van de Plose en Monte Fana kan uitstekend geskied worden. De pistes reiken tot 2500 meter dus met de sneeuwzekerheid zit het wel goed. Kijk er niet raar van op als je de pistes rond het middaguur leeg ziet lopen. Italianen houden van uitgebreid lunchen en trekken daar graag de tijd voor uit. Een wintersport in Brixen is een bijzondere ervaring.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief