Op zoek naar een accommodatie in Tauferer Ahrntal? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Tauferer Ahrntal. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Tauferer Ahrntal te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Tauferer Ahrntal. Bij de onderstaande accommodaties in Tauferer Ahrntal kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Tauferer Ahrntal neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

1 resultaten gevonden

Hotels (0) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (0) Appartementen (1) Chalets (0)

Tauferer Ahrntal in het kort

  • Campo Tures: geliefde toeristenstad met veel souvenirwinkels
  • Een rustiek boerendal met mooie uitzichten
  • Ideaal voor langlaufers die ook soms willen skiën
  • Voordelig voor families

In het vakantiegebied Ahrntal kun je genieten van de Italiaanse keuken en de Oostenrijkse gezelligheid. Ahrntal is een gezellige Italiaanse regio in Zuid-Tirol waar de mensen erg vriendelijk zijn. Het idyllische Ahrntal biedt plezier voor jong en oud, of je nu een gevorderde skiër bent, beginner of langlaufer. Ferienregion Ahrntal ontstond midden jaren negentig door het samengaan van vier gemeentes, die om de skigebieden Speikboden en Klausberg liggen. Beide bieden volop mogelijkheden voor skiën en snowboarden. Dankzij de gunstige ligging zijn de skigebieden sneeuwzeker van december tot ver in het voorjaar.

Verder zijn er vele andere activiteiten mogelijk in het Tauferer Ahrntal, zoals wandelen, rodelen, schaatsen en snowrafting. Op de brede, boomvrije en zonnige hoogvlakte van Speikboden vind je afdalingingsmogelijkheden voor de hele familie. Moeilijkere pistes vind je vooral op de nabijgelegen Klausberg, per skibus gratis bereikbaar. Voor Zuid-Tiroler begrippen zijn de prijzen beslist gemiddeld. Ook het ontbreken van gevaarlijk verkeer maakt deze streek tot een kindvriendelijk wintersportgebied. In de omgeving zijn ook vele aantrekkelijke langlaufloipes waarvan de meeste helaas niet op elkaar zijn aangesloten. Op de wegen langs de boerderijen kan je in de winter aangenaam wandelen en van prachtige uitzichten genieten.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief