Op zoek naar een accommodatie in Courmayeur? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Courmayeur. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Courmayeur te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Courmayeur. Bij de onderstaande accommodaties in Courmayeur kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Courmayeur neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

2 resultaten gevonden

Hotels (2) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (0) Appartementen (0) Chalets (0)

Courmayeur in het kort

  • Levendig dorpscentrum
  • Uitgebreide voorzieningen
  • Heliskiën en toermogelijkheden
  • Sneeuwzekere bestemming
  • Aan de voet van de Mont Blanc

Courmayeur is zonder twijfel het meest aantrekkelijke skioord in de Valle d’Aosta. Het plaatsje is een charmant oud stadje en ligt aan de voet van de wereldberoemde Mont Blanc (Monte Bianco). Het is van oudsher vooral bekend als bergbeklimmerscentrum. In het autovrije centrum vind je stijlvolle winkels en gezellige cafés. Ook zijn er uitstekende restaurants. Het dorp is vanuit het noorden goed te bereiken via de 12 kilometer lange Mont Blanc-tunnel. Aan de andere kant van de tunnel ligt Chamonix, één van de beroemdste wintersportplaatsen van Frankrijk.

Aangezien Courmayeur voorheen vooral een hotspot was onder bergbeklimmers is hier in 1940 pas de eerste skilift aangelegd. Sindsdien heeft Courmayeur zich echter in rap tempo ontwikkeld tot wintersportbestemming met de kenmerken: sneeuwzeker, levendig, sportief en charmant. Even buiten het dorp brengen twee liften je snel naar Plan Checrouit (1740 m) vanwaar het skigebied aan je voeten ligt. Heliskiën behoort in Courmayeur ook tot de mogelijkheden. Andere voorzieningen die je in Courmayeur vindt zijn onder andere een bioscoop, theater en wellnessbaden. Courmayeur biedt een geweldige combinatie tussen een prachtige bergwereld, sportieve wintersportactiviteiten en een levendige stad.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief