Op zoek naar een accommodatie in Breuil-Cervinia? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Breuil-Cervinia. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Breuil-Cervinia te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Breuil-Cervinia. Bij de onderstaande accommodaties in Breuil-Cervinia kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Breuil-Cervinia neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen

Breuil-Cervinia in het kort

  • Leuk voor families met kinderen
  • Levendig, autovrij centrum
  • Schitterend uitzicht op de Matterhorn en de Monte Rosa
  • Zonnig en sneeuwzeker

Breuil-Cervinia ligt op een van de mooiste plekken in de Alpen. Het plaatsje wordt omringd door de eeuwige sneeuwvelden en rotsen van de Matterhorn en de Monte Rosa. Het stadje is lang niet zo mondain als het Zwitserse Zermatt, maar is desondanks een populaire bestemming. In de weekeinden is het meestal gezellig druk.

De pistes van Breuil-Cervinia liggen aan de zonnige en sneeuwzekere kant van de Matterhorn (Monte Cervino). Het gebied staat vooral bekend om zijn lange, brede pistes, die maar liefst tot 3800 meter gaan en bij uitstek geschikt zijn voor families en beginners. De meeste rode pistes zijn eerder moeilijke blauwe. Ook de zwarte pistes zijn makkelijker dan wordt aangegeven.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief