Op zoek naar een accommodatie in Pinzolo? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Pinzolo. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Pinzolo te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Pinzolo. Bij de onderstaande accommodaties in Pinzolo kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Pinzolo neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen

Pinzolo in het kort

  • Goedkoop alternatief voor Madonna di Campiglio
  • Leuk Italiaans bergdorp
  • Veel keuze in goede accommodaties

Pinzolo ligt in het skigebied Skiarea Campiglio op enkele kilometers van [IL:ITTREN007]. Het dorp heeft zich sinds de jaren 60 ontwikkeld tot een bekende en gewaardeerde wintersportbestemming. Dit dorp wordt omringt door de bergen Brenta, Adamello en Presanalla. Het plaatsje is een rustig en goedkoop alternatief voor het mondaine Madonna. Er zijn zelfs drie wintercampings.

Pinzolo heeft veel folkloristische tradities weten te behouden zoals Trato Marzo en grote sportmanifestaties zoals kunstschaatswedstrijden op wereldniveau. Pinzolo is geschikt voor wintersporters die houden van privacy en rust. Geniet van gezellige restaurants en bars om de fanatieke wintersportdag op een sfeervolle manier af te sluiten. Vanuit het dorp kun je via twee liften richting de pistes van de Doss del Sabion (2100 m). Vanaf hier kun je verder skiën richting [IL:ITTREN007], een dalafdaling naar deze mondaine bestemming is er aan deze zijde niet.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief