Op zoek naar een accommodatie in Livigno? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Livigno. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Livigno te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Livigno. Bij de onderstaande accommodaties in Livigno kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Livigno neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

7 resultaten gevonden

Hotels (5) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (2) Appartementen (0) Chalets (0)

Livigno in het kort

  • Goede uitgaansmogelijkheden
  • Betaalbaar en belastingvrij dorp
  • Sneeuwzeker door hoge ligging
  • Langgerekte plaats met veel winkels
  • Veel tiefsneeuwafdalingen

Livigno is een belastingvrij dorp op ruim 1800 meter hoogte op de Zwitsers-Italiaanse grens. Hoewel het dorp langgerekt is, heerst er toch een gezellige sfeer. Dit komt mede door de chalet-achtige bebouwing. Langs de hoofdstraat liggen talloze restaurants, bars en winkels. Liefhebbers van uitgaan en shoppen zijn in Livigno aan het juiste adres. Naast sportwinkels vind je er veel tabakszaken, slijterijen, parfumerieën en ook een flink aantal kledingwinkels met grote bekende merken.

Aan beide zijden van het dorp bevinden zich skigebieden. Helaas zijn deze niet met elkaar verbonden, maar je kan wel pendelen en er rijden skibussen tussen de diverse dalstations. Vanwege de tegenovergestelde ligging is het in Livigno dus mogelijk om de hele dag in de zon te skiën! Veel accommodaties liggen dichtbij of aan de pistes. Voor beginners zijn er mooie oefenhellingen direct achter de hoofdstraat. Het skigebied van Livigno is niet heel moeilijk en zal daarom vooral beginners en gevorderden aanspreken. Voor de experts is er minder uitdaging, tenzij je van off-piste skiën houdt.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief