Appartementen in Andorra

Visual

In Andorra vind je tal van appartementen om je vakantie in door te brengen. Grote appartementen om met de hele familie of vriendengroep in te verblijven of kleinere onderkomens voor een gezin. Het appartement blijft nog altijd een van de populairste accommodatietypes. Je hebt de vrijheid van je eigen onderkomen en hoeft geen rekening te houden met andere gasten of tijdstippen van maaltijden. Op deze pagina vind je het aanbod van appartementen in Andorra.

Een vakantie in een appartement in Andorra hoeft ook beslist niet de hoofdprijs te kosten. Het is een betaalbare manier van overnachten aangezien je niet buiten de deur hoeft te eten en al je boodschappen kunt meenemen. Maak een keuze uit de diverse appartementen in Andorra en vraag direct de beschikbaarheid aan. Vervolgens neemt de accommodatie contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Lees meer

1 gevonden Appartement

Accommodatie: Appartement met 65 bedden

Kenmerken: hotelbar, speelplaats, skikelder/-kamer

Ligging: rustige omgeving

Zoek een appartement in Andorra

Andorra in het kort

Foto Andorra
  1. Betaalbare hotels
  2. Moderne voorzieningen
  3. Accommodaties vlakbij de lift

Andorra

Andorra heeft een ruim aanbod aan hotels en accommodaties. Wie op vakantie naar Andorra gaat, vindt altijd een geschikt hotel. Jarenlang stonden de Andorrese dorpen in de steigers maar inmiddels staan de houten gevels van de moderne hotels en appartementencomplexen te schitter...
en in de zon. Sindsdien is Andorra ook steeds populairder geworden als vakantiebestemming. De hotels in Andorra kun je betitelen als luxe en betaalbaar.

Niet alleen is je hotel in Andorra goedkoop, ook het leven hoeft hier niet veel te kosten aangezien over veel zaken geen belasting hoeft worden betaald. Maar dat is niet de enige reden om voor een hotel in Andorra te kiezen. De hotels in Andorra liggen vaak vlakbij de piste en vanaf je balkon heb je een prachtig uitzicht over het imposante berglandschap. Geniet van wellness, uitgebreide voorzieningen en heerlijke diners. Een hotel in Andorra zal aan al je verwachtingen voldoen.
Lees meer