Op zoek naar een accommodatie in Grindelwald? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Grindelwald. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Grindelwald te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Grindelwald. Bij de onderstaande accommodaties in Grindelwald kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Grindelwald neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

15 resultaten gevonden

Hotels (13) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (2) Appartementen (0) Chalets (0)

In de buurt van Grindelwald

Grindelwald in het kort

  • Gezellige après-ski
  • Goed langlauf- en winterwandelgebied
  • Groot skigebied samen met Wengen en Mürren
  • Prachtig gelegen onderaan de Eiger, Mönch en Jungfrau

Grindelwald is het grootste en meest levendige dorp van de Jungfrau Region. Je vindt hier grote hotels, maar ook veel chalets, die vaak per ski bereikbaar zijn. Het dorp beschikt over veel winkels, restaurants en bars. Zowel 's middags als 's avonds is er genoeg te beleven in Grindelwald. In de kroegen heerst een gezellige sfeer je kunt hier echt spreken van een serieuze après-ski. Buiten het centrum is het rustig en ideaal voor families.

Het prachtige dorp Grindelwald ligt onder de ‘Top of Europe’ met de Eiger (3970 m), Mönch (4099 m) en Jungfrau (4158 m). Het eerste skigebied dat in Grindelwald werd gerealiseerd heeft de toepasselijke naam ‘Grindelwald-First’ gekregen. Vanuit Grindelwald gaat een cabinebaan naar het bergrestaurant op 2168 meter hoogte. Rondom liggen de liften met eenvoudige pistes. Er is een rode en een zwarte dalafdaling. Aan de andere kant van het dorp gaan een cabinebaan en een bergtrein naar de Grindelwald-Wengen. Er gaan blauwe en rode dalafdalingen naar Grindelwald en ook naar Wengen. Vanaf 2019/2020 vertrekt vanuit Grindelwald de nieuwe V-Bahn richting de Eigergletscher.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief