Alpenecho - Appartement Mittelberg

Huisdieren toegestaan Wellness Vanaf €70,-

Over Alpenecho

Haus Alpenecho ligt aan de buitenkant van het centrum van Mittelberg en wordt gerund door de familie Haller. De Saferna Sessellift ligt op slechts 300 meter afstand en deze biedt ’s winters direct toegang tot het skigebied. De Walmendingerhornbahn ligt op 700 meter afstand.

Haus Alpenecho heeft drie appartementen. Twee appartementen hebben een oppervlakte van 75 m2 en zijn met drie slaapkamers geschikt voor twee tot zes personen. Een zevende persoon is hier eventueel op aanvraag mogelijk. Het derde appartement heeft een oppervlakte van 48 m2 en is met twee slaapkamers geschikt voor twee tot vijf personen. Alle appartementen hebben een keuken, woonkamer, badkamer, gratis toegang tot wifi en een balkon of terras. De grote appartementen hebben daarnaast ook een infraroodsauna.

De eigenaar van Haus Alpenecho is al elf jaar skileraar en berggids en geeft graag meer informatie over activiteiten en de omgeving. Voor tips kun je altijd bij hem terecht. Boek je dit hotel in de winter, dan is het handig om te weten dat er vlakbij het hotel een rodelbaan en skischool te vinden is.
Logo Alpenecho - Appartement
Alpenecho - Appartement
Jörihalde 11
Mittelberg
Tel: 0043-55176597
Fax: -
  •  
  • Andere Accommodaties in de buurt
  •  
Naturhotel Lärchenhof ligt tussen de Walmendingerhornbahn ... Lees meer
Vanaf €83,-
Dit vriendelijke, door familie gerunde, ontbijtpension be ... Lees meer
Vanaf €31,-
Behoedzaam en voorzichtig is dit vakantiehuis, dat eens e ... Lees meer
Vanaf €47,-
Pension Mathies ligt vlakbij het centrum van het dorp Mit ... Lees meer
Vanaf €35,-