Op zoek naar een accommodatie in Hirschegg? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Hirschegg. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Hirschegg te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Hirschegg. Bij de onderstaande accommodaties in Hirschegg kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Hirschegg neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

59 resultaten gevonden

Hotels (41) Vakantiewoningen (2) Gasthof (1) Pensions (8) Appartementen (7) Chalets (0)

In de buurt van Hirschegg

Hirschegg in het kort

  • Ideale plek voor rustzoekers en natuurliefhebbers
  • Andere dorpjes in het Kleinwalsertal zijn eenvoudig te bereiken
  • Goede faciliteiten voor kinderen

Hirschegg in het Kleinwalsertal ligt ingebed tussen de Kanzelwand (2038 m) en Hohe Ifen (2228 m). Alles waar wintersporters naar verlangen vinden ze hier in de omgeving. Veelzijdige pistes in de Heuberg Arena, wandelroutes, langlaufloipes en meer. Hirschegg is een ideale bestemming voor een wintersport met de hele familie. Kinderen vinden hier een ideaal decor om in te leren skiën. Burmi’s Kinderwelt bij de Parsennbahn beschikt over alle voorzieningen die de jonge wintersportertjes nodig hebben tijdens hun eerste meters op de ski’s. Marmot Burmi ziet er op toe dat ze spelenderwijs leren skiën en het plezier niet verliezen.

Hirschegg en skigebied Heuberg Arena is zeer geschikt voor beginners en families, aangezien het pisteaanbod niet al te uitdagend is. Hier ski je niet op volle snelheid, maar cruise je heerlijk om het prachtige berglandschap goed te kunnen aanschouwen. De authentieke skihutten maken de traditionele wintersportsfeer compleet. In totaal liggen er bij Hirschegg in de Heuberg Arena zo’n 20 kilometer aan pistes klaar. Kinderen leven zich onder toeziend oog van ervaren leraren uit op de Burmi afdaling (nr. 9). Hirschegg maakt onderdeel uit van de wintersportregio Kleinwalsertal & Oberstdorf waar ook de dorpen Baad, Riezlern en Mittelberg toe behoren.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief