Op zoek naar een accommodatie in Saalbach? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Saalbach. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Saalbach te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Saalbach. Bij de onderstaande accommodaties in Saalbach kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Saalbach neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

45 resultaten gevonden

Hotels (29) Vakantiewoningen (2) Gasthof (3) Pensions (8) Appartementen (3) Chalets (0)

In de buurt van Saalbach

Saalbach in het kort

  • Beginners kunnen al snel flinke afstanden skiën
  • Beroemd vanwege de gezellig après-ski
  • Sfeervol en vriendelijk
  • Veel goede accommodaties
  • Zeer veel bergrestaurants, van klein tot groot

Saalbach en Hinterglemm zijn in de loop der jaren naar elkaar toegegroeid, maar zijn nog altijd 2 aparte dorpen. Saalbach heeft een autovrij centrum en er hangt een bruisende sfeer. Het straatbeeld wordt gesierd door grote hotels, knusse pensions, sportwinkels, restaurants en… après-ski bars! Al vroeg in de middag komt de après-ski in Saalbach op gang en dit gaat door tot diep in de nacht. Je zou bijna vergeten dat je hier ook nog een prachtig skigebied met meer dan 250 km piste tot je beschikking hebt.

Vanuit Saalbach vertrekken er diverse liften naar de pistes van het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Wanneer je accommodatie buiten het gezellige centrum ligt, kun je gebruik maken van de skibus die af en aan rijdt. In vergelijking met Hinterglemm is Saalbach een stukje mondainer. Tijdens het flaneren door de straten kom je winkels van de bekende merken tegen en op de gevels van de meeste hotels sieren 4 of meer sterren. In Saalbach en omstreken kun je je ook vermaken met rodelen vanaf het Spielberghaus of met een bezoekje aan het skimuseum. Andere leuke activiteiten voor na het skiën zijn sneeuwwmobiel rijden en ijskarten.

De dorpen Saalbach en Hinterglemm liggen gezellig dicht tegen elkaar aan in het Glemmtal. Hinterglemm, dat veel bezocht wordt door Nederlanders, steekt nog steeds gemoedelijk dorps af bij het wat chiquere Saalbach, dat erg populair is bij de Scandinaviërs. Beide dorpen staan bekend om het uitbundige uitgaansleven. Het skigebied van Saalbach-Hinterglemm behoort tot de vijf grootste van Oostenrijk.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief