Op zoek naar een accommodatie in Filzmoos? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Filzmoos. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Filzmoos te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Filzmoos. Bij de onderstaande accommodaties in Filzmoos kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Filzmoos neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

32 resultaten gevonden

Hotels (19) Vakantiewoningen (4) Gasthof (0) Pensions (7) Appartementen (2) Chalets (0)

In de buurt van Filzmoos

Filzmoos in het kort

  • Ballonvaarten en hondensleeraces
  • Veel activiteiten voor kinderen en een speciale ‘kidsclub’
  • Per auto eenvoudig te bereiken
  • Wandel- en langlaufparadijs

Filzmoos is een bijzonder sfeervol en rustig gelegen dorpje vlakbij de Hohe Dachstein van 3000 meter. Het heeft, mede door een beekje dat door het centrum stroomt en de knusse typisch Oostenrijkse bebouwing, een vriendelijke uitstraling. Het is het meest afgelegen dorp van de Salzburger Sportwelt en heeft twee kleine skigebieden op de huisbergen Roßbrand (1770 m) en Großberg (1380 m). Door de kleinschaligheid en prachtige omgeving, trekt het dorp veel families. Filzmoos is een ideale plek om te leren skiën, maar je kunt er ook heerlijk wandelen of langlaufen. Ook zijn de brede, licht glooiende hellingen rond Filzmoos populair als startpunt bij tochten met luchtballonnen en bij hondensleeraces. Een andere highlight tijdens een wintersport in Filzmoos is een kennismakingsles biatlon op de Neubergerhof Sonnenloipe.

Filzmoos telt twee kleinere skigebieden die op loopafstand van elkaar liggen. Wanneer je op zoek bent naar een gemoedelijk skigebied met brede, niet al te lastige afdalingen zit je goed op de Großberg. Een iets uitdagendere piste biedt het skigebied dat je bereikt met de Papageno-Bahn. Ben je uitgeskied op de 21 km piste die skigebied Filzmoos telt, dan bereik je met de skibus of met de auto eenvoudig de andere skigebieden van de Salzburg Sportwelt. In totaal biedt de Salzburger Sportwelt, waar Filzmoos onderdeel van uitmaakt, ruim 230 kilometer aan pisteplezier. Tussen de diverse dorpen lopen ook nog eens 260 kilometer aan langlaufloipes. Accommodaties vind je in Filzmoos in alle niveaus en prijsklassen. De laatste jaren gaat het Filzmoos voor de wind en zijn er veel nieuwe hotels en appartementen bijgekomen. Goedkopere vakantiewoningen vind je aan de rand van Filzmoos. Over de faciliteiten hoef je je hier geen zorgen te maken. Ieder type wintersporter zal zich hier vermaken. Rust of après-ski? Filzmoos biedt het allebei.

Filzmoos ligt vlak bij de Hohe Dachstein van 3000 meter. Het is het meest afgelegen dorp van de Sportwelt Amadé. Het heeft een vriendelijke uitstraling en trekt daardoor veel families met kleine kinderen aan. De brede, licht glooiende hellingen rond Filzmoos zijn populair als startpunt bij tochten met luchtballonnen en bij hondenslee-races.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief