Op zoek naar een accommodatie in Oberstdorf? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Oberstdorf. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Oberstdorf te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Oberstdorf. Bij de onderstaande accommodaties in Oberstdorf kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Oberstdorf neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

59 resultaten gevonden

Hotels (41) Vakantiewoningen (2) Gasthof (1) Pensions (8) Appartementen (7) Chalets (0)

In de buurt van Oberstdorf

Oberstdorf in het kort

  • Veel langlaufloipes en wandelroutes
  • Dorp met internationale allure
  • Divese skigebieden in de omgeving

Oberstdorf ligt in de Beierse Allgäu en is een wintersportplaats met internationale allure. In de loop der jaren is de plaats uitgegroeid tot een van de populairste Duitse wintersportbestemmingen. Rond Nieuwjaar begint hier het beroemde Vierschansentoernooi. Oberstdorf is de eerste gemeente ter wereld die alleen milieuvriendelijke vervoermiddelen in het centrum toelaat. De noodzakelijke elektriciteit is afkomstig van de gemeentelijke zonnepanelen en van het stuwmeer. Het dorp is een kuuroord waar het water uit de kraan even zuiver is als mineraalwater. Ook de lucht die je hier inademt is bijzonder zuiver. Op ieder moment van de dag is er iets te doen in Oberstdorf. Shoppen, uitgebreid dineren of flaneren door de straten, hier hoef je je nooit te vervelen.

Oberstdorf heeft echter veel meer te bieden dan zuivere lucht en gezelligheid. Wintersporters vinden in deze omgeving uitgebreide mogelijkheden. Wandelaars en langlaufers hebben de beschikking over een groot loipe- en routenetwerk. De pistes voor skiërs en snowboarders liggen op de flanken van de 2224 meter hoge Nebelhorn, de huisberg van Oberstdorf. Door de gunstige ligging zijn ook het skigebied van de Kanzelwand-Fellhorn en het Kleinwalsertal snel bereikbaar. In totaal beschikt het skigebied Kleinwalsertal & Oberstdorf over meer dan 125 kilometer aan pistes. Wanneer je als wintersporter meer behoefte hebt aan rust, kies dan voor Riezlern, Mittelberg of Hirschegg in het Kleinwalsertal. Doe gratis een vrijblijvende aanvraag voor een wintersport in Oberstdorf

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief