Op zoek naar een accommodatie in Neustift? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Neustift. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Neustift te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Neustift. Bij de onderstaande accommodaties in Neustift kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Neustift neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

13 resultaten gevonden

Hotels (10) Vakantiewoningen (2) Gasthof (1) Pensions (0) Appartementen (0) Chalets (0)

In de buurt van Neustift

Neustift in het kort

  • Gemoedelijk bergdorp met vele sportfaciliteiten
  • Oefenweides liggen lekker in de zon
  • Sneeuwzeker tot ver in het seizoen
  • Veel indrukwekkende rodelbanen in het dal

Neustift is een rustig bergdorp in het hart van het Stubaital op zo’n 1000 meter hoogte. Dankzij de nabijheid van de Stubaier Gletscher is Neustift de bekendste en meeste bezochte plaats van het Stubaital. Direct in het dorp vertrekt de gondel naar de Elfer, de bekende rodelberg waar bovendien ook een klein, maar uitdagend skigebied te vinden is. Neustift is de ideale uitvalsbasis voor ski- en langlauftochten op de beroemde gletsjer, waar van oktober tot juni geskied kan worden. Met de Stubaier Superskipas kun je ook skiën in de overige gebieden in het dal, waarvan overigens de Stubaier Gletscher de meeste uitgebreide mogelijkheden heeft.

Het dorp beschikt over alle voorzieningen waar je tijdens je wintersport naar verlangt. In het centrum van Neustift vind je een gezellige verzameling van restaurants, bars en accommodaties. Ontspanning vind je in de vorm van een overdekt zwembad met sauna. Neustift is door de aanwezige gletsjer 100% sneeuwzeker maar dit heeft ook een keerzijde. Aan het begin en einde van het seizoen kan het hier behoorlijk druk zijn en sta je in de file om de Stubaier Gletscher te bereiken.

Neustift is een rustig bergdorp in het Stubaital op 1000 meter hoogte met zo’n 4000 inwoners. Het is de ideale uitvalsbasis voor ski- en langlauftochten op de beroemde gletsjer, waar 365 dagen per jaar geskied kan worden. Neustift beschikt ook over een uitdagend wandelgebied langs kleine bergriviertjes en donderende watervallen .

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief